music4events

Only the best live-acts for your event!

Over Music4Events

Gert Meert ( zaakvoerder ) werkt al jaren als free-lance muzikant bij nationale en internationale artiesten. Zo kwam hij met deze artiesten ook geregeld op events terrecht waar vaak bleek dat deze artiesten totaal verkeerd geboekt waren, m.a.w de live act paste totaal niet bij het event of bij het aanwezige publiek. Hierdoor werd het meer en meer duidelijk dat er nood was aan een organisatie die zorgde voor een ultiem Musical concept.

Music4events is de specialist geworden inzake musical Live -concepts. Wij zoeken voor ELK event naar de ultieme muzikale invulling zodat onze acts een enorme meerwaarde betekenen voor uw events, prodctlaunch,seminarie ,enz...

Reeds in de opstartfase van uw creatief concept,kunnen wij in overleg met u en uw klant enkele vernieuwende voorstellen doen die ook uw volledig concept naar een hoger niveau kunnen tillen.

Na uw akkoord stellen wij dan voor u de passende live -acts samen ,aangevuld met de technische fiches ,die dan rechtstreeks naar de betrokken geluidsfirma worden gestuurd.

Ook kledij,decor ,multi-media en andere attributen zijn bespreekbaar!

© BVBA Ket & Co - Gert Meert - 0032/475.46.26.72
gert at music4events dot be - Webdesign by Thinline